Over mijzelf

Maak kennis met Ron:
Het gezicht achter Resultaat Verbetering


Bij Resultaat Verbetering zijn we gepassioneerd over het helpen van ondernemers om hun verkoopresultaten te verbeteren. Mijn specialisatie is Cyber Security.


Mijn unieke aanpak gaat verder dan de traditionele methodes en ik pas mij aan op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Met een focus op resultaat en een pragmatische werkmentaliteit werk ik samen met jou om jouw doelen te behalen.

Of het nu gaat om het verbeteren van de verkoopprestaties van jouw team, het optimaliseren van jouw sales funnel of het ontwikkelen van nieuwe strategieën, ik sta klaar om jou te helpen. Samen streven we naar succes en zorgen we ervoor dat jouw bedrijf kan groeien en bloeien.

In 2022 heb ik werk gemaakt van mijn interesse en heb de HBO opleiding Cyber Security Specialist gevolgd en afgerond met het eindcijfer 8. Ik kan je in deze materie goed ondersteunen met verkoop & coaching.

Onze Resultaat verbeteraar

Ron van de Sande


Ik ben geen studiebol, maar meer een ‘doener’ en ondernemer. Na het succesvol afronden van mijn MAVO en het deels volgen van de HAVO, besloot ik op mijn eigen benen te staan. Ik heb van alles gedaan, van magazijnmedewerker tot een meer commerciële functie bij Rank Xerox. Daar mocht ik nieuwe modellen kopieermachines bij potentiële klanten neerzetten en zo ben ik in de verkoop terechtgekomen. Al snel was ik de best scorende verkoper en sindsdien ben ik de verkoop niet meer uitgegaan.

Ik heb bij allerlei bedrijven verschillende verkooprollen vervuld, van productgerichte verkoop tot het verkopen van diensten, in zowel directe als indirecte verkoop. Ik heb teams begeleid en getraind, verkoopafdelingen opgezet en geoptimaliseerd, voor zowel grote als kleine bedrijven. Inmiddels heb ik een rugzak vol met ervaring en expertise die ik graag met jou deel.

Laten we kennismaken


Verbeter jouw verkoopresultaten en vergroot jouw succes: Ontdek onze effectieve oplossingen!

Maak kennis met resultaat verbeteraar
Ron van de Sande