B2B leadgeneratie

Verhoog jouw conversies en kansen
met onze strategieën en begeleiding


B2B leadgeneratie

Heb je behoefte aan meer leads? Leads kunnen opgevolgd worden door je salesteam. Meer kwalitatieve leads zorgen voor een keiharde omzet stijging.

Een consistente stroom aan kwalitatieve leads is voor veel bedrijven essentieel. De leads zorgen er namelijk voor dat het geld blijft binnenkomen. Toch vinden veel bedrijven het lastig om kwalitatieve B2B leads te vinden.

Resultaat-verbetering is de oplossing! Je kunt me inzetten om B2B leads te generen. Kwalitatieve leads die echt de moeite waard zijn om te bellen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Ik kom gezellig bij jullie op bezoek. We drinken samen een kopje koffie en we bespreken hoe je bedrijf in elkaar zit en wat je precies van mij verwacht. Nadat ik een goed beeld heb gekregen van je bedrijf stromen de leads binnen!

Het heeft 3 voordelen om je B2B generatie aan mij uit te besteden:

  1. Je salesteam kan zich focussen op hun eigen werk. Ik zorg ervoor dat de leads binnenstromen zodat het salesteam kan focussen op het verkopen. We bundelen onze krachten om te zorgen dat er zoveel mogelijk geld verdiend wordt!
  2. De kwaliteit van je leads zijn beter. Je ontvangt een leadlijst met kwalitatieve leads. Ik zorg er persoonlijk voor dat de leads geïnteresseerd zullen zijn in je product/dienst. Je salesteam hoeft hierdoor minder moeite te doen om de leads te closen.
  3. Je kunt de kraan openen en sluiten. Heb je het even te druk? Dan kunnen we stoppen met de leadgeneratie. Heb je weer nieuwe leads nodig. Dan kun je me berichten en krijg je weer nieuwe lijst van mij.

Sales stroomt door mijn hart en nieren. Met meer dan 35 jaar ervaring weet ik precies hoe ik B2B leads kan overtuigen om met jouw salesteam in gesprek te gaan!

Ik mag met trots zeggen dat ik voor grote bedrijven zoals Vodafone, KPN en Canon uitstekende resultaten heb geboekt.

Ben je ook klaar om je sales team naar het volgende niveau te brengen? Wil je meer sales dankzij betere B2B leads?

Uitgelichte klantcases

Stanley Security MKB

Stanley Security, nu Securitas, is leverancier van geïntegreerde beveiligings- en veiligheidsoplossingen en -diensten. Ik ondersteunde de accountmanagers van Stanley door telefonische koude acquisitie te plegen met als doel het genereren van afspraken met serieus geïnteresseerde gegadigden in het ZZP segment en MKB.Gemiddeld maakte ik 35 afspraken per maand met zzp-ers en grotere organisaties, zoals Wanzl. Door mijn authentieke wijze was ik succesvol en was mijn opdrachtgever erg tevreden. Door interne organisatieveranderingen en de overname van Securitas werd de opdracht stopgezet.

Custom Connect

De ondersteuning in het verkopen van producten en/of diensten is de specialiteit van Custom Connect. Wij wzren verantwoordelijk voor klantcontacten binnen een project. Onze taken bestonden uit: telefonische leadkwalificatie voor meerdere autodealers voor het business development center; afspraken maken met klanten voor bezoek showroom, APK keuring, grote onderhoudsbeurt; direct mailing campagnes nabellen voor diverse autodealers.

Metalnet BV

Metalnet is een toeleverancier van verspanende bewerkingen. Met twee divisies, Metalnet Precision Components voor hoognauwkeurige preciesiecomponenten en Metalnet Verspaning voor kostenefficënte fijnmechanische onderdelen. Metalnet is in staat om klantgerichte oplossingen te produceren voor de meeste uiteenlopende industriële sectoren. Mijn taken en verantwoordelijkheden bestonden uit kouden acquisitie voor de divisie Verspaning met als doel het genereren van serieus geïnteresseerde gegadigden voor hun producten en diensten. Met ruim 47% van de 23 door de klant geselecteerde bedrijven is een afspraak gemaakt en mochten er bij ruim 20% direct een voorsel gemaakt worden.

Verbeter jouw verkoopresultaten en vergroot jouw succes: Ontdek onze effectieve oplossingen!

Resultaatverbetering voor ondernemers

Op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan helpen met het verbeteren van jouw verkoopresultaten? Met onze jarenlange ervaring in het MKB helpen wij jou graag bij het duurzaam verbeteren van jouw bedrijfsresultaten, met een focus op verkoopresultaten.

Onze aanpak is authentiek, direct en praktisch, met duidelijke taal en daadkracht. Ik ben een ondernemer net zoals jijzelf en begrijp jouw uitdagingen als geen ander. Laten we kennismaken zodat we kunnen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maak kennis met resultaat verbeteraar
Ron van de Sande