Cyber security

Met het HBO diploma Cyber Security Specialist op zak,
ben ik jouw Trusted Advisor, Coach én Verkoper op het gebied van Cyber Security dienstverlening.

Speciaal voor het MKB: Ik ben een ervaren, opgeleide en betaalbare cyber security Trusted Advisor met de vaardigheden van een verkoper & coach.


 

“Mijn voornaamste focus is het vergroten van bewustzijn binnen het midden- en kleinbedrijf (MKB) over de essentiële rol van Cyber Security.”

In de steeds veranderende wereld van bedrijfsvoering lopen ondernemingen aanzienlijke risico's op cyberaanvallen, waarbij hackers in staat zijn om tot maar liefst 93 procent van de bedrijfsnetwerken door te dringen. Mijn voornaamste focus is het vergroten van bewustzijn binnen het midden- en kleinbedrijf (MKB) over de essentiële rol van Cyber Security.

Deze toewijding aan het vakgebied weerspiegelt zich in mijn actieve betrokkenheid bij het vergaren van kennis en het succesvol afronden van de HBO-opleiding Cyber Security Specialist. Als Inside Sales Specialist heb ik ook bewezen succesvol te zijn in het verkopen van Cyber Security diensten aan het MKB, waarbij ik specifieke aandacht heb besteed aan cruciale onderwerpen zoals AVG, noodprocessen, ketenveiligheid, medewerkers en IT.

Mijn aanpak gaat echter verder dan alleen verkoop. Daarom heb ik in 2022 werk gemaakt van mijn passie en heb de HBO opleiding Cyber Security Specialist gevolgd en afgerond met het eindcijfer 8. Mede daardoor ben ik in staat om verzekeringsadviseurs praktijkgericht te ondersteunen bij het overbrengen van de cruciale rol van Cyber Security aan hun klanten. In deze rol richt ik me op het empoweren van intermediairs, zodat zij effectief kunnen communiceren in de complexe wereld van cyber security.

Een Trusted Advisor zijn betekent voor mij meer dan alleen advies geven; het gaat om het opbouwen van vertrouwen. Mijn doel is niet alleen kennis over te dragen, maar ook een inspirerende en ondersteunende omgeving te creëren waarin intermediairs kunnen floreren. Samen bouwen we aan een sterker begrip van cyber security, waardoor zij met vertrouwen kunnen adviseren en verkopen.

"Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring te blijven delen, of het nu als coach is voor intermediairs die zich willen verdiepen in cyber security, of als verkoper in deze boeiende sector. Laten we gezamenlijk deze uitdagingen aangaan."

Bel mij om het te bespreken tijdens een kop thee of koffie.

"Een echte rot in het vak, die zijn jarenlange ervaring weet te combineren met een open mind. Hij gaat binnen no time zelfstandig aan het werk, maar probeert zichzelf wel telkens naar een hoger niveau met meer (sales)conversie te trekken. Ron weet de signalen van (potentiële) klanten om te zetten naar de eigen dienstverlening. Hij is kritisch op zijn eigen werk en zijn rol in het team. Een prettige, enthousiaste collega en een absolute aanvulling op ons team dat voornamelijk bestaat uit specialisten die het moeilijk vinden om sales te bedrijven."

 

Claire van Woudenbergh, CEO

Maak kennis met resultaat verbeteraar
Ron van de Sande