Diensten

Onze diensten voor het verbeteren van jouw resultaten


Uitgelichte klantcases

Stanley Security MKB

Stanley Security, nu Securitas, is leverancier van geïntegreerde beveiligings- en veiligheidsoplossingen en -diensten. Ik ondersteunde de accountmanagers van Stanley door telefonische koude acquisitie te plegen met als doel het genereren van afspraken met serieus geïnteresseerde gegadigden in het ZZP segment en MKB.

Gemiddeld maakte ik 35 afspraken per maand met zzp-ers en grotere organisaties, zoals Wanzl. Door mijn authentieke wijze was ik succesvol en was mijn opdrachtgever erg tevreden. Door interne organisatieveranderingen en de overname van Securitas werd de opdracht stopgezet.

- Leadgenerator

Perfect Day Cyber Security

Perfect Day is onderdeel van Nationale Nederlanden. Perfect Day helpt kleine en middelgrote bedrijven om hun digitale veiligheid op orde te brengen en te houden.

Perfect Day’s dienstverlening is speciaal voor het midden- en kleinbedrijf ontwikkeld en is perfect te combineren met iedere cyberverzekering. Ik ondersteun Perfect Day door telefonische adviesgesprekken te converteren naar nieuwe klanten. Ik finetunede het belscript steeds weer aan de hand van mijn ervaringen. Het script gebruik ik als houvast, want ik heb eerlijk gezegd een hekel aan een script. Koude telefonische acquisitie, warme leads nabellen en cross selling op bestaande klanten doe ik ook dagelijks. Om het verkoopveld groter te maken zocht ik contact met Verzekeringsagenten (uiteraard ;-) en ook met Managed Services Providers om hen als verkooppartner in te kunnen zetten.

- Inside Sales Representative
parallax background

Resultaat
Verbetering

35

Jaar ervaring in de sales

10-15

Gekwalificeerde afspraken per week

6.000.000

Extra gerealiseerde omzet tot 2023

Maak kennis met resultaat verbeteraar
Ron van de Sande