Accountmanagement

Verbeter jouw vaardigheden
met onze jarenlange ervaring


Accountmanagement

Heb je een goed product of dienst, maar heb je moeite met het verkopen? Je bent niet de enige. Veel bedrijven hebben last van dit probleem. Dit is ontzettend zonde want waarschijnlijk ligt het niet aan je product of dienst.

Het is best lastig om een product of dienst aan de man te brengen. De juiste toon aanhouden, de juiste woorden gebruiken en een gunfactor creëren. Veel accountmanagers zijn er jaren mee bezig om dit te perfectioneren. Ik kan je al deze tijd besparen. Besteed je accountmanagement bij mij uit en haal binnen no-time meer sales binnen!

Hoe gaat dat in zijn werk? Ik kom gezellig bij jullie langs op kantoor. We drinken samen een kopje koffie en ik leer je bedrijf kennen. Nadat ik een goed beeld heb van je product/dienst is het tijd om de sales binnen te harken.

Het heeft 3 voordelen om je accountmanagement bij mij uit te besteden

  1. Je kunt je volledig focussen op je eigen werk. Ik zorg ervoor dat de sales binnenstromen zodat jij kan focussen op je werkzaamheden. We bundelen onze krachten om te zorgen dat je bedrijf een nog groter succes wordt!
  2. Je gaat meer verdienen. Sales stroomt door mijn hart en nieren. Met bijna 35 jaar ervaring kan ik zelfs zand in de woestijn verkopen. Met mijn ervaring weet ik zeker dat je product/dienst een nog groter succes wordt.
  3. Je sales team gaat beter presteren. Heb je al sales medewerkers binnen je bedrijf. Nog beter! Je sales team kan mijn salesmethodes zien en ervan leren.

Ik mag met trots zeggen dat ik voor grote bedrijven zoals Vodafone, KPN en Canon uitstekende resultaten heb geboekt.

Ben je ook klaar om je acquisitie naar het volgende niveau te brengen? Wil je meer sales en meer leads?

Uitgelichte klantcases

Vodafone

Vodafone was de eerste concurrent van KPN Telecom en is wereldwijd de grootste aanbieder van mobiele telefonie. Wij hebben het Retail Salesmanagement voor onze rekening mogen nemen. Wij waren verantwoordelijk voor het acquireren en voor de verkoopresultaten van grote winkelketens zoals Halfords, BelCompany, Horn Keuken & Bad, Macintosh, Kijkshop, Scheer & Foppen, Foto Klein & Dixons.

Blacksoft

Blacksoft maakt bedrijfssoftware op maat. De hele workflow kan worden aangestuurd via de software van Blacksoft. Ik was als accountmanager ingehuurd om de naamsbekendheid te vergroten en klanten te werven in Noord-Brabant en Vlaanderen. De projecten die ik uitvoer bestonden uit het in kaart brengen van de huidige workflow situatie, knelpunten benoemen, oplossingen aandragen, implementeren, onderhouden en nazorg leveren. Met werkprocessenen bedoel ik financiën, debiteuren en crediteuren (CRM), voorraad, verkoop en inkoop en rapportage en beheer. Ik kon een groot deel van de opdracht vanuit huis starten. Ik maakte zelf de afspraken en voer de commerciële gesprekken met de DMU en ronde deals af.

Verbeter jouw verkoopresultaten en vergroot jouw succes: Ontdek onze effectieve oplossingen!

Resultaatverbetering voor ondernemers

Op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan helpen met het verbeteren van jouw verkoopresultaten? Met onze jarenlange ervaring in het MKB helpen wij jou graag bij het duurzaam verbeteren van jouw bedrijfsresultaten, met een focus op verkoopresultaten.

Onze aanpak is authentiek, direct en praktisch, met duidelijke taal en daadkracht. Ik ben een ondernemer net zoals jijzelf en begrijp jouw uitdagingen als geen ander. Laten we kennismaken zodat we kunnen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maak kennis met resultaat verbeteraar
Ron van de Sande