Sales representative

Haal meer uit jouw verkoopgesprekken
met onze professionele begeiding


Sales representative

Een goede eerste indruk is erg belangrijk. Verpest je het? Dan kun je tegen een samenwerking wel gedag zeggen. Het is daarom van belang om een ervaren sales representative erop af te sturen om een goede eerste indruk te maken.

Een Sales representative gaat bij potentiële en/of bestaande klanten op bezoek om een samenwerking te starten of onderhouden. Wil je verzekeren dat er een goede eerste indruk wordt gemaakt? Schakel mij in!

Hoe gaat dat in zijn werk? Ik kom gezellig bij jullie langs op kantoor. We drinken samen een kopje koffie en ik leer je bedrijf kennen. Nadat ik een goed beeld heb van je product/dienst is het tijd om bij je klanten op bezoek te gaan. Een samenwerking heeft 3 grote voordelen:

  1. Je kunt je volledig focussen op je eigen werk. Ik onderhoud het contact met je klanten en ga in gesprek met nieuwe klanten. We bundelen onze krachten om te zorgen dat je bedrijf een nog groter succes wordt!
  2. Je gaat meer aan jouw bestaande klanten verdienen. Iedere keer dat je een nieuw aanbod hebt, kun je mij naar je bestaande klanten sturen. Ik ga bij ze op bezoek en overtuig ze om akkoord te gaan.
  3. Je krijgt meer nieuwe klanten. Ik ga bij potentiële klanten op bezoek en je bent verzekerd van een goede eerste indruk. Sales stroomt door mijn hart en nieren. Met bijna 35 jaar ervaring kan ik alles verkopen. Met mijn ervaring weet ik zeker dat je product/dienst een nog groter succes wordt.

Ik mag met trots zeggen dat ik voor grote bedrijven zoals Vodafone, KPN en Canon uitstekende resultaten heb geboekt.

Ben je ook klaar om je acquisitie naar het volgende niveau te brengen? Wil je meer sales en meer leads?

Verbeter jouw verkoopresultaten en vergroot jouw succes: Ontdek onze effectieve oplossingen!

Resultaatverbetering voor ondernemers

Op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan helpen met het verbeteren van jouw verkoopresultaten? Met onze jarenlange ervaring in het MKB helpen wij jou graag bij het duurzaam verbeteren van jouw bedrijfsresultaten, met een focus op verkoopresultaten.

Onze aanpak is authentiek, direct en praktisch, met duidelijke taal en daadkracht. Ik ben een ondernemer net zoals jijzelf en begrijp jouw uitdagingen als geen ander. Laten we kennismaken zodat we kunnen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Referenties

Maak kennis met resultaat verbeteraar
Ron van de Sande