Sales Coach

Als coach sla ik de brug tussen
de verkoper/adviseur en (potentiële) klant.


Sales coach

Presteert je sales team niet zo goed als je zou willen?

Als sales coach speel ik een cruciale rol in het begeleiden en ondersteunen van individuen in de verkoopindustrie. Door middel van persoonlijke begeleiding en strategische beoordeling van verkoopvaardigheden kan ik de resultaten van professionals aanzienlijk laten verbeteren en groeien in hun vakgebied. Hier zijn enkele aspecten van wat men kan leren en nog beter kan doen door samen te werken met een ervaren sales coach als ikzelf:

Als sales coach help ik bij het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden. Door middel van gesprekssimulaties en feedbacksessies leer ik verkopers hoe ze hun boodschap helder en overtuigend kunnen overbrengen aan potentiële klanten.

Sales coaching biedt verder strategieën voor relatieopbouw. Als sales coach help ik bij het identificeren van potentiële klanten, het opbouwen van sterke relaties en het onderhouden van lange termijn klantenbinding.

Door mijn sales coaching leer je effectieve onderhandelingstechnieken. Verkopers leren hoe ze waarde kunnen communiceren, bezwaren kunnen overwinnen en deals kunnen sluiten met vertrouwen en overtuiging.

Als sales coach help ik je bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en motivatie. Door gerichte begeleiding en positieve bevestiging kunnen verkopers hun zelfvertrouwen vergroten, wat essentieel is voor succes in de verkoop. Coachen op succes!

Mijn sales coaching methode biedt continue feedback en verbeteringsmogelijkheden. Het ‘wat gaat goed en wat moet beter’ principe. Als ervaren sales coach analyseer ik voortdurend de prestaties van verkopers, identificeer ik zwakke punten en biedt gerichte feedback om voortdurende groei te stimuleren.

Door regelmatige interactie met mij als sales coach kunnen professionals in de verkoopindustrie hun vaardigheden aanscherpen, zelfvertrouwen vergroten, sterke relaties opbouwen en betere onderhandelaars worden. Kortom effectievere communicators worden. Het gebruik van sales coaching als een strategisch hulpmiddel leidt tot verbeterde verkoopresultaten en vergroot de algehele effectiviteit van individuen binnen de organisatie.

Ik mag met trots zeggen dat ik voor grote bedrijven zoals Vodafone, KPN en Canon uitstekende resultaten heb geboekt.

Ben je ook klaar om je sales team naar het volgende niveau te brengen? Wil je meer sales en meer leads?

Plan hieronder een 1-op-1 coachingsgesprek met mij in.

Uitgelichte klantcase

ILC Taleninstituut

ILC Taleninstituut verkoopt professionele taaltrainingen en vertalingen aan profit en non-profit organisaties in heel Nederland. Annemieke hield zich bezig met de Algemen Directie, waaronder strategie, samenwerkingen en nieuwe lesmethodieken. Ron was verantwoordelijk voor het commerciële gedeelte, met als voornaamste taak het professionaliseren van het verkoopteam, zowel binnen- als buitendienst.

Verbeter jouw verkoopresultaten en vergroot jouw succes: Ontdek onze effectieve oplossingen!

Resultaatverbetering voor ondernemers

Op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan helpen met het verbeteren van jouw verkoopresultaten? Met onze jarenlange ervaring in het MKB helpen wij jou graag bij het duurzaam verbeteren van jouw bedrijfsresultaten, met een focus op verkoopresultaten.

Onze aanpak is authentiek, direct en praktisch, met duidelijke taal en daadkracht. Ik ben een ondernemer net zoals jijzelf en begrijp jouw uitdagingen als geen ander. Laten we kennismaken zodat we kunnen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maak kennis met resultaat verbeteraar
Ron van de Sande