Telefonische acquisitie

Verhoog jouw slagingspercentage en overtuigingskracht
met onze coaching


Hoge mate van telefonische acquisitie

Wil je meer sales binnenhalen? Telefonische acquisitie is de oplossing. Potentiële klanten worden via de telefoon benaderd. Het doel hiervan is uiteraard om meer klanten binnen te halen!

Verkopen aan de telefoon is een skill. Het is erg lastig om een product of dienst via de telefoon aan de man te brengen. Je moet de juiste tonaliteit aanhouden, de juiste woorden gebruiken en een gunfactor creëren. Telefonische verkopers zijn er jaren mee bezig om dit te perfectioneren. Ik kan je al deze tijd besparen. Besteed je telefonische acquisitie bij mij uit en haal binnen no-time meer sales binnen!

Hoe gaat dit in zijn werk? Ik kom gezellig bij jullie langs op kantoor. We drinken samen een kopje koffie en ik leer jou en je bedrijf kennen. Nadat ik een goed beeld heb gekregen van je product/dienst is het tijd om de sales binnen te halen.

  1. Jij kunt je volledig focussen op jouw eigen werk. Ik zorg ervoor dat de sales wordt gerealiseerd zodat jij kan focussen op jouw werkzaamheden. We bundelen onze krachten om te zorgen dat jouw bedrijf een nog groter succes wordt!
  2. Er gaat  meer omzet gegenereerd worden. Sales stroomt door mijn aderen. Met ruim 35 jaar ervaring weet ik precies wat wel en niet werkt. Met mijn ervaring weet ik zeker dat jouw product/dienst een nog groter succes gaat worden.
  3. Hoge mate van flexibiliteit. Telefonische acquisitie kan op elk moment worden uitgevoerd, op basis van jouw eigen planning en behoeften. Je kunt jouw inspanningen afstemmen op jouw beschikbaarheid en prioriteiten.
  4. Het salesteam gaat beter presteren. Heb je al salesmedewerkers binnen je bedrijf? Nog beter! Je salesteam kan mijn salesmethodes ervaren, ervan leren en direct toepassen.
  5. Het is kostenbesparend. In vergelijking met andere vormen van acquisitie, zoals direct mail of bezoeken aan potentiële klanten, kan telefonische acquisitie kostenefficiënt zijn. Je kunt met een relatief lage investering een groot aantal mensen bereiken.
  6. Personalisatie. Met telefonische acquisitie maak je persoonlijk contact met potentiële klanten of opdrachtgevers en hun behoeften en interesses beter begrijpen. Dit leid tot een betere relatie en hogere conversiepercentages.

Ik mag met trots zeggen dat ik voor bedrijven zoals Vodafone, KPN en Canon uitstekende resultaten heb geboekt.

Ben je ook klaar om je telefonische acquisitie naar het volgende niveau te brengen? Wil je meer sales en dus meer omzet?

Uitgelichte klantcase

Perfect Day Cyber Security

Perfect Day is onderdeel van Nationale Nederlanden. Perfect Day helpt kleine en middelgrote bedrijven om hun digitale veiligheid op orde te brengen en te houden. Perfect Day’s dienstverlening is speciaal voor het midden- en kleinbedrijf ontwikkeld en is perfect te combineren met iedere cyberverzekering. Ik ondersteun Perfect Day door telefonische adviesgesprekken te converteren naar nieuwe klanten. Ik finetunede het belscript steeds weer aan de hand van mijn ervaringen. Het script gebruik ik als houvast, want ik heb eerlijk gezegd een hekel aan een script. Koude telefonische acquisitie, warme leads nabellen en cross selling op bestaande klanten doe ik ook dagelijks. Om het verkoopveld groter te maken zocht ik contact met Verzekeringsagenten (uiteraard ;-) en ook met Managed Services Providers om hen als verkooppartner in te kunnen zetten.

Verbeter jouw verkoopresultaten en vergroot jouw succes: Ontdek onze effectieve oplossingen!

Resultaatverbetering voor ondernemers

Op zoek naar een betrouwbare partner die jou kan helpen met het verbeteren van jouw verkoopresultaten? Met onze jarenlange ervaring in het MKB helpen wij jou graag bij het duurzaam verbeteren van jouw bedrijfsresultaten, met een focus op verkoopresultaten.

Onze aanpak is authentiek, direct en praktisch, met duidelijke taal en daadkracht. Ik ben een ondernemer net zoals jijzelf en begrijp jouw uitdagingen als geen ander. Laten we kennismaken zodat we kunnen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Maak kennis met resultaat verbeteraar
Ron van de Sande